Samenvatting
Voorgebakken producten in al zijn facetten.
Basisprincipes van het voorbakken van brood, stokbrood, ciabatta’s, pistolets varianten,…
Nabakken en evalueren.

Inhoud:

Volgende producten komen zeker aan bod: brood, stokbrood, ciabatta’s, variatie aan pistolets,…


Doelstelling

Voordelen van het voorbakken aanleren om op de belangrijkste momenten van de dag verse producten aan te bieden met beperkte overschotten die onze productie efficiënter laat verlopen.


Doelgroep

Deze opleiding is voor leerkrachten, werknemers PC 118/220 bakkers en zaakvoerders.

 

Geen voorkennis vereist voor bakkers.


Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
SYNTRA AB
Borsbeeksebrug 32 - 2600 BERCHEM (Tel 03 451 99 14)
Referentie
IPV/251/41/2201/87959/01
Prijs
Gratis voor leerkrachten, TA en TAC, actief in voedingsrichtingen en modules voeding.
Tijdsduur
6 uur, geen VOV
Startdatum
13/01/2025
Datums
13/01/2025
Uren
09h30-15h30, Inclusief lunch
Aantal inschrijvingen
0/15
Lesgevers
Abatec bv - Deblauwe Ludovic
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Jan Vanderghote

Adviseur bakkerijsector
0476 623 596
Terug naar boven