Samenvatting
Je leert de theoretische achtergond van fermentatie, aangevuld met 2 uitgewerkte praktische toepassingen: het maken en onderzoeken van yoghurt en zuurkool.

Inhoud:

Je leert de theoretische achtergond van fermentatie, aangevuld met 2 uitgewerkte praktische toepassingen: het maken en onderzoeken van yoghurt en zuurkool.

Doelgroep:

  • leerkrachten wetenschappen - Biologie
  • leerkrachten Biotechnologische en Chemische Technieken
  • leerkrachten voeding (bakkerijtechnieken) 
  • leerkrachten die in hun lesprogramma voeding of deelaspecten ervan behandelen (studiedomeinen STEM, Land- en Tuinbouw, Voeding&Horeca, Maatschappij&Welzijn) 


Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
TECTURA TUINBOUWSCHOOL MELLE
Brusselsesteenweg 165 - 9090 MELLE (Tel 09 210 45 40)
Referentie
IPV/251/41/2501/88133/01
Prijs
Gratis voor leerkrachten, TA en TAC, actief in voedingsrichtingen en modules voeding.
Tijdsduur
6 uur, geen VOV
Startdatum
13/05/2025
Datums
13/05/2025
Uren
10h00-16h00, Inclusief koffie, Inclusief lunch
Aantal inschrijvingen
0/25
Lesgevers
Geertrui Vlaemynck (ILVO-T&V 370)

Ivo Francken (Alimento - IFP asbl)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Geert Van Bever

Adviseur onderwijs
0473 796 094
Terug naar boven