Samenvatting
Je leert de theoretische achtergond van fermentatie, aangevuld met 2 uitgewerkte praktische toepassingen: het maken en onderzoeken van yoghurt en zuurkool.
S'inscrire à cette formation

Pratique

Lieu
TECTURA TUINBOUWSCHOOL MELLE
Brusselsesteenweg 165 - 9090 MELLE (Tel 09 210 45 40)
Référence
IPV/251/41/2501/88133/01
Prix
Gratis voor leerkrachten, TA en TAC, actief in voedingsrichtingen en modules voeding.
Durée
6 uur, geen VOV
Date de début
13/05/2025
Dates
13/05/2025
Heures
10h00-16h00, Inclusief koffie, Inclusief lunch
Nombre d'inscriptions
0/25
Formateurs
Geertrui Vlaemynck (ILVO-T&V 370)

Ivo Francken (Alimento - IFP asbl)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Geert Van Bever

Adviseur onderwijs
0473 796 094
Retour vers le haut