Onderneming

De zichtbare ingevulde gegevens zitten in onze database en worden automatisch gegenereerd. Indien er gegevens foutief zijn, gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen via het onderstaande berichtenveld "Bedrijfsgegevens updaten".

Facturatie

Indien nee, gelieve hieronder het facturatieadres op te geven.

Contactpersoon voor deze opleiding

Deelnemer(s)

Geboortedatum omgekeerd
Zal enkel gebruikt worden voor last minute wijzigingen

Uw gegevens worden veilig verwerkt volgens de privacyrichtlijnen van de GDPR. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacy policy.

Praktisch

Locatie
Hotel Les Trois Clés sa
Ch. de Namur 17 - 5030 GEMBLOUX (Tel 081/61.16.17)
Referentie
IFP/242/41/2101/88069/01
Prijs
Le prix varie selon la commission paritaire (CP) du travailleur et selon la taille de l’entreprise:
- CP 118/220 + l'entreprise compte moins de 100 travailleurs: gratuit
- CP 118/220 + l'entreprise compte au moins 100 salariés (ou fait partie d'un groupe d'entreprises qui emploient ensemble 100 travailleurs ou plus) : € 150 par jour et par participant (une demi-journée = € 75 pp)
- CP 200: uniquement gratuit pour les formations sur la sécurité et la technologie alimentaire (selon les conditions de CEFORA)
Tijdsduur
8 h, CEP possible en combinaison avec d'autres modules de Technologie alimentaire
Startdatum
Activé > 4 participants
Datums
à déterminer, selon les inscriptions
Uren
09h00-17h30, Pause café incluse, Lunch inclus
Aantal inschrijvingen
0/15
Lesgevers
Ingrid Vandersmissen (IV FOOD CONSULT BV)
Loonkost - VOV

En certains cas, une partie des coûts salariaux peut être récupérée par une attestation CEP (Congé Education Payé )

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Cécile Beauve

Conseillère
Terug naar boven