Werknemers Voor werknemers uit de voedingsnijverheid die werken in paritaire comités 118 en 220. Mijn opleidingenMijn loopbaanMijn financiële voordelenMijn pensioenMijn nieuwsMijn vakbond
Voedingsbedrijven Voor bedrijven uit de voedingsnijverheid die personeel tewerkstellen in paritaire comités 118 en 220. OpleidingenPersoneel- en organisatieadviesVoedselveiligheid en kwaliteitTussenkomsten sociaal fondsAanvullend pensioenNieuwsSectorale verplichtingen en werkbaar werk
Bakkers Voor bakkers die personeel in dienst hebben in hun atelier onder paritair comité 118. PersoneelsadviesOpleidingToolsVakwedstrijdenVoedselveiligheid & hygiëneTussenkomsten sociaal fondsAanvullend pensioenNieuws
Onderwijs Voor leerkrachten, docenten, TA(C) en begeleiders die jongeren voorbereiden op werk in een bakkerij of een voedingsbedrijf. OpleidingenActiviteitenDidactisch materiaalSecundair onderwijsHoger onderwijsInformatie over voedingsindustrieNieuws
Résumé Cette formation vous donne les armes et outils nécessaires pour pouvoir répondre aux questions lors de votre interview et à vous servir du journaliste comme vecteur pour faire passer vos messages clefs.
Referentie IFP/252/43/030102/01 Tussenkomst 150 EUR/jour/pers (max 450/jour/pers pour 3 pers) Startdatum Consultez calendrier formateur Lesgevers Centre Qualité Hainaut - Namur asbl Praktische info Benoit Dutat0474 33 75 56 benoit.dutat@alimento.be Viviane Dedobbeleer071/202.401 info@cqhn.beCentre Qualité Hainaut - Namur asbl Loonkost - VOV En certains cas, une partie des coûts salariaux peut être récupérée par une attestation CEP (Congé Education Payé )