Samenvatting
Microagressieve reacties op de werkvloer zijn banale opmerkingen, vragen of handelingen die (mentale) schade kunnen aanrichten omdat ze negatieve stereotypen in stand houden. Hoe kan je professioneel omgaan met agressieve communicatie? Dat is de kern van deze training.

Gezond(er) omgaan met (micro)agressieve reacties op de werkvloer

Doelgroep


Doelstelling


Voorwoord:
Je doet je uiterste best om je werk zo goed mogelijk te doen. Ondanks je inspanningen zijn er altijd nog mensen die lastig durven doen: ze hadden meer verwacht, spreken je niet zo beleefd noch vriendelijk aan of willen persé het onderste uit de kan halen terwijl je echt niet meer kan doen dan wat je gedaan hebt. Sommigen gedragen zich openlijk agressief, anderen zijn eerder van de subtielere soort en gebruiken mogelijks microagressies. Dit zijn banale opmerkingen, vragen of handelingen die (mentale) schade kunnen aanrichten omdat ze negatieve stereotypen in stand houden, meestal zonder het te beseffen. Expliciet of subtiel, vaak zijn mensen zich niet bewust van de impact die agressieve communicatie met zich meebrengt.

Inhoud:
? Hoe ga je om met agressief gedrag?
? Wat doe je wanneer iemand agressief wordt?
? Hoe hou je je veerkracht hoog in zo'n lastige communicatie?
? Ontdek in deze sessie tips en technieken die je in staat stellen om professioneel om te gaan met verschillende soorten agressie en situaties die beroep doen op je veerkracht

Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Eskimofabriek
Wiedauwkaai 23 E - 9000 GENT (Tel )
Referentie
MTO/242/44/1076/87675/01
Prijs
150 EUR per deelnemer
Tijdsduur
8 uur, geen VOV
Startdatum
08/10/2024
Datums
08/10/2024
Uren
9.00-17.00u, met broodjesmaaltijd
Aantal inschrijvingen
1/10
Lesgevers
Tryangle bvba
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

IPV vzw (Alimento) is geregistreerd bij het Vlaams Gewest als dienstverlener voor de KMO-portefeuille voor Opleidingen onder registratienummer DV.0109088.

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Ils Stevens

Adviseur
0476 91 08 42
Terug naar boven