Samenvatting
Slagroom, toppings, hybrids, chanty, plant-based, vegan, hoe zit het nu eigenlijk.?
De bakkerijmarkt ziet vandaag een ruim aanbod aan roomsoorten en alternatieven. Hoe vergelijk je deze in functie van uw producten, uw bedrijfsfilosofie, uw productieproces en uw klantenverwachtingen. In deze opleidin

Inhoud:

  • Hoe room en alternatieven verwerken
  • De DO’s en de DON’ts
  • Proefpanel
  • Applicaties
  • Workshop
  • Evaluatie 

Doelstelling:

Meten is weten :

  • Hoe beoordeel je room, alternatieven en toppings,vetgehaltes, ...
  • Alle voor- en nadelen naast elkaar gezet
  • Wat is Overrun, wat zegt de wet, hoe meet je de kwaliteit

Doelgroep:

Bakkers en bakkermedewerkers

Leerkrachten bakkerij

Voedingstechnologen en R&D medewerkers


Geen basis voorkennis vereist


Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
SYNTRA AB
Borsbeeksebrug 32 - 2600 BERCHEM (Tel 03 451 99 14)
Referentie
IPV/251/41/2201/88027/01
Prijs
Gratis voor leerkrachten, TA en TAC, actief in voedingsrichtingen en modules voeding.
Tijdsduur
6 uur, geen VOV
Startdatum
25/03/2025
Datums
25/03/2025
Uren
09h30-15h30, Inclusief lunch
Aantal inschrijvingen
0/15
Lesgevers
Van Vaerenbergh Bruno
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Jan Vanderghote

Adviseur bakkerijsector
0476 623 596
Terug naar boven