Samenvatting
Alweer een vernieuwende opleiding van Dorian, wie zijn sociale mediakanaal volgt weet dat het een expert is het vervaardigen van commerciële chocoladestukjes.
Dit in combinatie met paasgebak kan alleen maar een boeiende opleiding opleveren.

Alweer een vernieuwende opleiding van Dorian, wie zijn sociale mediakanaal volgt weet dat het een expert is het vervaardigen van commerciële chocoladestukjes.

Dit in combinatie met paasgebak kan alleen maar een boeiende opleiding opleveren.


Doelstelling:

Nieuwe rationele technieken aanleren met chocolade.

Verfrissend nieuwe voor Paasgebak

Doelgroep

Bakkers en banket medewerkers

Chocolatiers.

Leerkrachten bakkerij banket

Leerlingen van de 3de graad


Basis voorkennis vereist


Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
SYNTRA AB
Borsbeeksebrug 32 - 2600 BERCHEM (Tel 03 451 99 14)
Referentie
IPV/251/41/2201/88024/01
Prijs
Gratis voor leerkrachten, TA en TAC, actief in voedingsrichtingen en modules voeding.
Tijdsduur
6 uur, geen VOV
Startdatum
29/01/2025
Datums
29/01/2025
Uren
09h30-15h30, Inclusief lunch
Aantal inschrijvingen
1/5
Lesgevers
Bellouet Conseil - Dorian Zonca
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Jan Vanderghote

Adviseur bakkerijsector
0476 623 596
Terug naar boven