Samenvatting
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Guido Devillé zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.

Inhoud

Speciaal aandacht wordt besteed aan:

  • de keuze van grondstoffen
  • de manier van bereiding
  • het toeren
  • het verwerken

Doelgroep:

Bakkers-Banketbakkers, leerkrachten bakkerij-banketbakkerij en leerlingen 3e graad


Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
SYNTRA AB
Borsbeeksebrug 32 - 2600 BERCHEM (Tel 03 451 99 14)
Referentie
IPV/251/41/2201/87966/01
Prijs
Gratis voor leerkrachten, TA en TAC, actief in voedingsrichtingen en modules voeding.
Tijdsduur
6 uur, geen VOV
Startdatum
20/05/2025
Datums
20/05/2025
Uren
09h30-15h30, Inclusief lunch
Aantal inschrijvingen
0/15
Lesgevers
Guido Devillé
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Jan Vanderghote

Adviseur bakkerijsector
0476 623 596
Terug naar boven