Een bakker en een banketbakker die samen elkaar aanvullen tot het creëren van rendabele producten. Zij willen hun kennis met jullie delen.

Deze opleiding zal vooral gaan over viennoiserie met vullingen en afwerkingen uit de banketbakkerij.

Een opwaardering van je viennoiserie.

Technieken die toegepast kunnen worden voor commerciële doeleinden.

Een tiental producten die je een bagage geven aan ideeën om zelf creatief aan de slag te gaan.

Van basis deeg tot afgewerkt product


Doelstelling:

De deelnemers laten kennis maken met technieken van viennoiserie in combinatie met banketbakkerij


Voorkennis:

Basis voorkennis vereist


Kostprijs

Gratis voor leden van Les ambassadeur du pain.be

- PC 118/220 + bedrijf met minder dan 100 werknemers: gratis

- PC 118/220 + bedrijf met 100 werknemers of meer (of bedrijf dat behoort tot een groep met in totaal 100 betalen €100,-

Gratis voor patroon die samen komt met pc118/pc220


Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
SYNTRA AB
Borsbeeksebrug 32 - 2600 BERCHEM (Tel 03 451 99 14)
Referentie
IPV/242/41/2201/87881/01
Prijs
Gratis voor leerkrachten, TA en TAC, actief in voedingsrichtingen en modules voeding.
Tijdsduur
7 uur, geen VOV
Startdatum
21/10/2024
Datums
21/10/2024
Uren
09h00-16h00, Inclusief lunch
Aantal inschrijvingen
5/15
Lesgevers
Les Ambassadeurs du Pain
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Jan Vanderghote

Adviseur bakkerijsector
0476 623 596
Terug naar boven