Een bakker en een banketbakker die samen elkaar aanvullen tot het creëren van rendabele producten. Zij willen hun kennis met jullie delen.
Deze opleiding zal vooral gaan over viennoiserie met vullingen en afwerkingen uit de banketbakkerij.
Een opwaardering van je viennoiserie.
Technieken die toegepast kunnen worden voor commerciële doeleinden.
Een tiental producten die je een bagage geven aan ideeën om zelf creatief aan de slag te gaan.
Van basis deeg tot afgewerkt product
Doelstelling:
De deelnemers laten kennis maken met technieken van viennoiserie in combinatie met banketbakkerij
Voorkennis:
Basis voorkennis vereist
Kostprijs
Gratis voor leden van Les ambassadeur du pain.be
- PC 118/220 + bedrijf met minder dan 100 werknemers: gratis
- PC 118/220 + bedrijf met 100 werknemers of meer (of bedrijf dat behoort tot een groep met in totaal 100 betalen €100,-
Gratis voor patroon die samen komt met pc118/pc220