Doelgroep

Kwaliteitsverantwoordelijken en management werkzaam in de vleesindustrie.

 

Doelstelling

De opleiding heeft tot doel inzichten te verwerven m.b.t. de begrippen ‘food safety culture’ en ‘whistleblower’.

Wat is ‘food safety culture’ en hoe implementeren?

 

Methode

Een interactieve en pragmatische aanpak (tips & tricks uit de praktijkervaring van de lesgever) gecombineerd met ervaringsuitwisseling tussen de cursisten.


Inhoud

·       eisen in wetgeving en commerciële normen

·       interpretation guidelines

·       uitwerken van een kwaliteits- en voedselveiligheidscultuur: hoe begin ik? - Meten van de Food Safety Cultuur: toelichting van diverse methodieken

·       analyseren

·       uitwerken van het actieplan: tips & tricks

·       effectiviteit meten

 

De opleiding gaat door vanaf 4 deelnemers.

 


Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Hotel Van der Valk (Drongen)
Baarleveldstraat 2 - 9031 DRONGEN (Tel 09 22 674 32)
Referentie
IPV/252/41/0174/89339/01
Prijs
De prijs varieert naargelang het paritair comité (PC) van de werknemer en de grootte van het bedrijf:
- PC 118/220 + bedrijf met minder dan 100 werknemers: gratis
- PC 118/220 + bedrijf met 100 werknemers of meer (of bedrijf dat behoort tot een groep met in totaal 100 werknemers of meer): € 150 per deelnemer per dag (halve dag = € 75)
- PC 200: enkel gratis voor opleidingen voedselveiligheid en voedingstechnologie (volgens de voorwaarden van CEVORA)
Tijdsduur
7 uur, geen VOV
Datums
nog te bepalen
Uren
09h00-16h00, Inclusief koffie, Inclusief lunch
Aantal inschrijvingen
0/12
Lesgevers
Sophie Van Ranst (Eva Moens Consult BV)
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

IPV vzw (Alimento) is geregistreerd bij het Vlaams Gewest als dienstverlener voor de KMO-portefeuille voor Opleidingen onder registratienummer DV.0109088.

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Terug naar boven