Samenvatting
Op zoek naar meer info mbt de basisvoorwaardenprogramma’s: reiniging, beheer koude keten, persoonlijke hygiëne, allergenenbeheer, afvalbeheer, traceerbaarheid, …: alle BVP’s komen aan bod in deze opleiding en worden verduidelijkt via praktische tips.

Inhoud:

In deze opleiding worden de basisvoorwaardenprogramma’s grondig toegelicht: van reinigings- en desinfectieplannen, tot ongediertebestrijding, beheer koude ketting, persoonlijke hygiëne, infrastructuur, afvalbeheer en allergenenbeheer, … 

Ook basisprincipes m.b.t. traceerbaarheid en basis-werkmethodieken komen aan bod.

De lesgever maakt een vertaalslag tussen de vigerende autocontrolegidsen en de toepassing van de basisvoorwaardenprogramma’s in een school / in een lesomgeving.

Doelgroep:

  • leerkrachten voeding (Bakkerij)
  • leerkrachten die in hun lesprogramma voeding of deelaspecten ervan behandelen (studiedomeinen Voeding&Horeca, Maatschappij&Welzijn)
  • leerkachten Biotechnologische en Chemische Technieken (Biotechnieken)


Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Referentie
IPV/251/41/2501/88131/01
Prijs
Gratis voor leerkrachten, TA en TAC, actief in voedingsrichtingen en modules voeding.
Tijdsduur
6 uur, geen VOV
Startdatum
24/03/2025
Datums
24/03/2025
Uren
09h00-16h00
Aantal inschrijvingen
1/15
Lesgevers
Eva Moens Consult BV

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Geert Van Bever

Adviseur onderwijs
0473 796 094
Terug naar boven