Samenvatting
Tijdens de workshop ‘Food Pairing’ wordt het concept van food pairing of flavour pairing uiteengezet en wordt de wetenschappelijke basis ervan kritisch geëvalueerd. Enkele voorbeelden van zogenaamde ‘trees’ met succesvolle combinaties van ingrediënten worden gepresenteerd. Het belang van food pairin

Inhoud:

Tijdens de workshop ‘Food Pairing’ wordt het concept van food pairing of flavour pairing uiteengezet en wordt de wetenschappelijke basis ervan kritisch geëvalueerd. Enkele voorbeelden van zogenaamde ‘trees’ met succesvolle combinaties van ingrediënten worden gepresenteerd. Het belang van food pairing voor succesvolle productontwikkelingen in de voedingsindustrie en in de gastronomie komt aan bod. 

Doelgroep:

  • leerkrachten voeding 
  • leerkrachten die in hun lesprogramma voeding of deelaspecten ervan behandelen (studiedomeinen Voeding&Horeca, Maatschappij&Welzijn) 


Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Online
Referentie
IPV/242/41/2501/88064/01
Prijs
Gratis voor leerkrachten, TA en TAC, actief in voedingsrichtingen en modules voeding.
Tijdsduur
6 uur, geen VOV
Startdatum
09/12/2024
Datums
09/12/2024
Uren
09:00 - 16:00
Aantal inschrijvingen
0/15
Lesgevers
Senstech - Sensnet VZW

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Geert Van Bever

Adviseur onderwijs
0473 796 094
Terug naar boven