Samenvatting
Smaak van voedingsmiddelen begrijpen en meten is een troef voor de ontwikkeling van succesvolle voeding van de toekomst.

Inhoud:

Smaak van voedingsmiddelen begrijpen en meten is een troef voor de ontwikkeling van succesvolle voeding van de toekomst. 

Doelgroep:

  • leerkrachten wetenschappen - Biologie
  • leerkrachten voeding 
  • leerkrachten die in hun lesprogramma voeding of deelaspecten ervan behandelen (studiedomeinen STEM, Land- en Tuinbouw, Voeding&Horeca, Maatschappij&Welzijn) 


Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Referentie
IPV/242/41/2501/88063/01
Prijs
Gratis voor leerkrachten, TA en TAC, actief in voedingsrichtingen en modules voeding.
Tijdsduur
7 uur, geen VOV
Startdatum
05/11/2024
Datums
05/11/2024
Uren
09h00-16h00, Inclusief koffie, Inclusief lunch
Aantal inschrijvingen
0/15
Lesgevers
Senstech - Sensnet VZW

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Geert Van Bever

Adviseur onderwijs
0473 796 094
Terug naar boven