Inhoud:

Je maakt kennis met de fysische achtergronden van het werkingsprincipe van de meest voorkomende sensoren in de voedingsindustrie, hun gedrag en eigenschappen. Je leert de voornaamste toepassingen en hun functie in de meet-, regel- en stuurkring van productieprocessen.

Doelgroep:

• leerkrachten Biotechnologische en Chemische Technieken (Biotechnieken)

• leerkrachten techniek die verband willen leggen met techniek in productieprocessen van voeding


Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Referentie
IPV/242/41/2501/88054/01
Prijs
Gratis voor leerkrachten, TA en TAC, actief in voedingsrichtingen en modules voeding.
Tijdsduur
6 uur, geen VOV
Startdatum
15/10/2024
Datums
15/10/2024
Uren
09h00-16h00, Inclusief koffie, Inclusief lunch
Aantal inschrijvingen
0/15
Lesgevers
Yannis Chovanetz (VINTO)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Geert Van Bever

Adviseur onderwijs
0473 796 094
Terug naar boven