Werknemers Voor werknemers uit de voedingsnijverheid die werken in paritaire comités 118 en 220. Mijn opleidingenMijn loopbaanMijn financiële voordelenMijn pensioenMijn nieuwsMijn vakbond
Voedingsbedrijven Voor bedrijven uit de voedingsnijverheid die personeel tewerkstellen in paritaire comités 118 en 220. OpleidingenPersoneel- en organisatieadviesVoedselveiligheid en kwaliteitTussenkomsten sociaal fondsAanvullend pensioenNieuwsSectorale verplichtingen en werkbaar werk
Bakkers Voor bakkers die personeel in dienst hebben in hun atelier onder paritair comité 118. PersoneelsadviesOpleidingToolsVakwedstrijdenVoedselveiligheid & hygiëneTussenkomsten sociaal fondsAanvullend pensioenNieuws
Onderwijs Voor leerkrachten, docenten, TA(C) en begeleiders die jongeren voorbereiden op werk in een bakkerij of een voedingsbedrijf. OpleidingenActiviteitenDidactisch materiaalSecundair onderwijsHoger onderwijsInformatie over voedingsindustrieNieuws
Résumé Cette formation vise à identifier les leviers pour développer une culture propice à la reconnaissance au travail, dans la perspective de soutenir l’attraction et la rétention du personnel.
Referentie IFP/252/47/0301003/01 Tussenkomst Max. 450 EUR/jour Tijdsduur A determiner Startdatum Contactez formateur Lesgevers ICHEC Formation Continue Praktische info Benoit Dutat0474 33 75 56 benoit.dutat@alimento.be ICHEC Formation Continue Loonkost - VOV En certains cas, une partie des coûts salariaux peut être récupérée par une attestation CEP (Congé Education Payé )