Doelgroep
Engineers, nutrionisten en leidinggevenden van diervoeder productiebedrijven.
Medewerkers die nieuw zijn in de diervoederindustrie.
Doelstelling
Inzicht krijgen in het productieproces op diervoederbedrijven: gebruik grondstoffen, kwaliteitscontroles en trends in de diervoedersector.
Inhoud
Dag 1
-
- 11.00u -12.30u: introductie, kennismaking, inleiding en puzzel
- 12.30u -13.15u: lunch + nadere kennismaking deelnemers
- 13.15u -14.15u: rondleiding proeffabriek
- 14.15u -15.45u: malen/mengen/doseren, theorie
- 15.45u -16.45u: praktijk malen en mengen
- 16.45u -17.00u: evaluatie praktijkopdracht
- 17.00u -17.30u: menguniformiteit in theorie en praktijk
- 17.30u -18.00u: evaluatie en afronding
Dag 2
-
- 09.00u - 09.30u: praktijk extruderen/vacuumcoaten
- 09.30u - 12.30u: theorie conditioneren/expanderen/persen/koelen
- 12.30u - 13.00u: lunch
- 13.00u - 13.30u: praktijk conditioneren/expanderen/persen/koelen
- 13.30u - 14.15u: kwaliteitsmetingen en versleping
- 14.15u - 14.45u: innovatie bij Feed Design Lab
- 14.45u - 15.30u: grondstoffenkennis (puzzel)
- 15.30u - 16.00u: evaluatie, nabespreking en afronding
Inschrijven
Inschrijven