Verdere informatie en inschrijving via : Chocolate Pralines & Bars- House of Chocolate


Lesgever David Redon
Chef David Redon staat bekend om het gebruik van verfijnde technieken en uitgebalanceerde smaakcombinaties, terwijl hij trends en producten combineert die visueel aantrekkelijk zijn.
Hij besteedt aandacht aan het maken van creaties met elegante ontwerpen en technieken en deelt graag zijn brede chocoladekennis met jou.


Alimento-tussenkomst
Alimento voorziet voor deze masterclass een financiële tegemoetkoming van max. €150/dag/deelnemer voor werknemers PC118/220 en voor leerkrachten bakkerij. Als de patroon (bakker/chocolatier) met de werknemer meekomt, dan geniet deze ook dezelfde voorwaarden.
Voorwaarden Alimento-tussenkomst voor deze opleidingen zie website Voorwaarden Alimento-tussenkomst

Praktisch

Referentie
IPV/241/43/2201/85958/01
Startdatum
11/06/2024
Datums
11/06/2024, 12/06/2024
Uren
09:00-16:00
Lesgevers
nog vast te leggen
Praktische info




Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Jan Vanderghote

Adviseur bakkerijsector
0476 623 596
Terug naar boven