Samenvatting
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd. Guido Devillé zorgt voor een samenvatting van de verschillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren.
S'inscrire à cette formation

Pratique

Lieu
SYNTRA AB
Borsbeeksebrug 32 - 2600 BERCHEM (Tel 03 451 99 14)
Référence
IPV/251/41/2201/87964/01
Prix
Gratis voor leerkrachten, TA en TAC, actief in voedingsrichtingen en modules voeding.
Durée
6 uur, geen VOV
Date de début
19/05/2025
Dates
19/05/2025
Heures
09h30-15h30, Inclusief lunch
Nombre d'inscriptions
0/15
Formateurs
Guido Devillé
Coûts salariaux - CEP

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Jan Vanderghote

Adviseur bakkerijsector
0476 623 596
Retour vers le haut