Samenvatting
In deze studiedag ligt de focus op de Best Beschikbare Technieken voor slachterijen en uitsnijderijen op vlak van procesvoering en afvalwaterzuivering. De omzetting naar VLAREM wordt toegelicht.
S'inscrire à cette formation

Pratique

Lieu
Hotel Van der Valk (Drongen)
Baarleveldstraat 2 - 9031 DRONGEN (Tel 09 22 674 32)
Référence
IPV/242/41/2156/87956/01
Prix
De prijs varieert naargelang het paritair comité (PC) van de werknemer en de grootte van het bedrijf:
- PC 118/220 + bedrijf met minder dan 100 werknemers: gratis
- PC 118/220 + bedrijf met 100 werknemers of meer: € 150 per deelnemer per dag (halve dag = € 75)
- PC 200: enkel gratis voor voedingsspecifieke opleidingen die ook gratis voor werknemers uit PC 118 en 220 in open aanbod georganiseerd worden (volgens de voorwaarden die met CEVORA afgesproken werden)
Durée
3,75 uur, geen VOV
Date de début
19/09/2024
Dates
19/09/2024
Heures
13h00-16h45
Nombre d'inscriptions
4/30
Formateurs
nog vast te leggen
Coûts salariaux - CEP

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Cette formation peut être organisée sur mesure pour votre entreprise.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Retour vers le haut