Samenvatting
In deze training worden de hygiënische basisvoorwaarden én HACCP uitgediept. Volgende komt aan bod: wat zijn CCP’s, hoe toepassen in een lesomgeving, hoe controleren,…? Didactische tips én voorbeelden zitten vervat in deze training: een aanrader!
S'inscrire à cette formation

Pratique

Lieu
Online
Référence
IPV/242/41/2501/88058/01
Prix
Gratis voor leerkrachten, TA en TAC, actief in voedingsrichtingen en modules voeding.
Durée
12 uur, geen VOV
Date de début
14/11/2024
Dates
14/11/2024 en 18/11/2024
Heures
10h à 12h30 et 13h30 à 16h
Nombre d'inscriptions
0/15
Formateurs
Eva Moens Consult BV

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

Contact Alimento

Geert Van Bever

Adviseur onderwijs
0473 796 094
Retour vers le haut