Samenvatting
Deze opleiding spitst zich toe op hoe je Salmonella als omgevingspathogeen in jouw bedrijf kan vermijden. Je krijgt inzichten in het opstellen van preventieve maatregelen om microbiologische contaminatie te voorkomen. Je leert hoe je een monitoringsplan kan maken en toepassen.
S'inscrire à cette formation

Pratique

Lieu
Aldhem
Jagersdreef 1 - 2280 GROBBENDONK (Tel 014/50.10.01)
Référence
IPV/242/41/0173/83985/01
Prix
De prijs varieert naargelang het paritair comité (PC) van de werknemer en de grootte van het bedrijf:
- PC 118/220 + bedrijf met minder dan 100 werknemers: gratis
- PC 118/220 + bedrijf met 100 werknemers of meer: € 150 per deelnemer per dag (halve dag = € 75)
- PC 200: enkel gratis voor voedingsspecifieke opleidingen die ook gratis voor werknemers uit PC 118 en 220 in open aanbod georganiseerd worden (volgens de voorwaarden die met CEVORA afgesproken werden)
Durée
4 uur, geen VOV
Date de début
27/11/2024
Dates
27/11/2024
Heures
9u00-13u00
Nombre d'inscriptions
1/12
Formateurs
Dirk Obin (Quality Coaching)
Coûts salariaux - CEP

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

IPV vzw (Alimento) is geregistreerd bij het Vlaams Gewest als dienstverlener voor de KMO-portefeuille voor Opleidingen onder registratienummer DV.0109088.

Contact Alimento

Cette formation peut être organisée sur mesure pour votre entreprise.

Tom De Cock

Adviseur
0474/575846
Retour vers le haut