Samenvatting
Hygiënebewustzijn, orde en netheid en communicatie met Productie en Kwaliteit komen in deze opleiding voor medewerkers van de Technische Dienst aan bod. Ook de basisprincipes van HACCP worden toegelicht.
S'inscrire à cette formation

Pratique

Lieu
Ondernemerscentrum Roeselare - Huis van de Voeding
Spanjestraat 141 - 8800 ROESELARE (Tel 051 75 02 20)
Référence
IPV/242/41/0171/83882/01
Prix
De prijs varieert naargelang het paritair comité (PC) van de werknemer en de grootte van het bedrijf:
- PC 118/220 + bedrijf met minder dan 100 werknemers: gratis
- PC 118/220 + bedrijf met 100 werknemers of meer: € 150 per deelnemer per dag (halve dag = € 75)
- PC 200: enkel gratis voor voedingsspecifieke opleidingen die ook gratis voor werknemers uit PC 118 en 220 in open aanbod georganiseerd worden (volgens de voorwaarden die met CEVORA afgesproken werden)
Durée
4 uur, geen VOV
Date de début
20/11/2024
Dates
20/11/2024
Heures
9u00-13u00
Nombre d'inscriptions
0/12
Formateurs
Dirk Obin (Quality Coaching)
Coûts salariaux - CEP

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

IPV vzw (Alimento) is geregistreerd bij het Vlaams Gewest als dienstverlener voor de KMO-portefeuille voor Opleidingen onder registratienummer DV.0109088.

Contact Alimento

Cette formation peut être organisée sur mesure pour votre entreprise.

Tom De Cock

Adviseur
0474/575846
Retour vers le haut