Het innovatieve postgraduaat ‘Product en Kwaliteit in de voedingsindustrie’ is geknipt voor wie al in de voeding werkt. De opleiding wordt op poten gezet door Odisee en gaat begin oktober 2023 op de Technologiecampus Gent van start.
Job in combinatie met postgraduaat
Productontwikkeling en innovatie staan centraal in deze opleiding. Het volledige traject bestaat uit één lesdag per week, aangevuld met werkplekleren in een voedingsbedrijf. Wie al in de sector werkt, past de theorie in eigen bedrijf toe. Na één academiejaar hebben studenten een getuigschrift op zak.
Behapbare modules als navorming
Enkel interesse in navorming? Odisee biedt ook korte onderdelen uit het traject apart aan. Elk module bestaat uit twee lesdagen. Ideaal voor een snelle upgrade van je medewerkers én na afloop krijgen ze een attest. Zo zijn er de modules: Navorming Productkwaliteit, Navorming Duurzaamheid en innovatie, en Navorming Interne auditor.
Financiële steun via Alimento
Alimento biedt werknemers in de voedingsindustrie een financiële tussenkomst bij het volgen van de volledige opleiding of aparte navormingsmodules.