Onderneming

De zichtbare ingevulde gegevens zitten in onze database en worden automatisch gegenereerd. Indien er gegevens foutief zijn, gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen via het onderstaande berichtenveld "Bedrijfsgegevens updaten".

Facturatie

Indien nee, gelieve hieronder het facturatieadres op te geven.

Contactpersoon voor deze opleiding

Deelnemer(s)

Geboortedatum omgekeerd
Zal enkel gebruikt worden voor last minute wijzigingen

Uw gegevens worden veilig verwerkt volgens de privacyrichtlijnen van de GDPR. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacy policy.

Praktisch

Locatie
Hotel Les Trois Clés sa
Ch. de Namur 17 - 5030 GEMBLOUX (Tel 081/61.16.17)
Referentie
IFP/242/42/2104/89219/01
Prijs
210 EUR par participant
Tijdsduur
10,5 h, CEP possible en combinaison avec d'autres modules de Technologie alimentaire
Startdatum
15/11/2024
Datums
15/11/2024, 19/11/2024, 22/11/2024
Uren
14h00-17h30
Aantal inschrijvingen
2/7
Lesgevers
Marc Vandenheede (Université de Liège)

Joseph Denoël (Université de Liège)
Loonkost - VOV

En certains cas, une partie des coûts salariaux peut être récupérée par une attestation CEP (Congé Education Payé )

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

IPV vzw (Alimento) is geregistreerd bij het Vlaams Gewest als dienstverlener voor de KMO-portefeuille voor Opleidingen onder registratienummer DV.0109088.

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Terug naar boven