Samenvatting
Chocolate Academy organiseert cursussen voor bakkers, banketbakkers en leerkrachten bakkerij waarvoor een tussenkomst van Alimento mogelijk is.

Aanbod Chocolate Academy
Chocolate Academy™ centers verwelkomt professionele vakmensen en chefs die hun chocoladevaardigheden verder willen ontwikkelen en perfectioneren. De meeste cursussen zijn praktijkgericht en behandelen technieken en recepten om je te helpen je bedrijf naar een hoger niveau te tillen

Door de link hieronder onderaan de pagina aan te klikken, komt u op de website van Chocolate-Academy terecht. Daar vindt u gedetailleerde informatie m.b.t. de inhoud van de cursussen, de data, de prijs,… en kan u direct inschrijven. Vragen kan u ook rechtstreeks aan hen stellen.
www.chocolate-academy.com.

Alimento-tussenkomst
Alimento voorziet voor onderstaande masterclasses een financiële tegemoetkoming van max. €150/dag/deelnemer voor werknemers PC118/220 en voor leerkrachten bakkerij. Als de patroon (bakker/chocolatier) met de werknemer meekomt, dan geniet deze ook dezelfde voorwaarden.
Voorwaarden Alimento-tussenkomst voor deze opleidingen zie website Voorwaarden Alimento-tussenkomst

Praktisch

Referentie
IPV/242/43/220105/01
Startdatum
Raadpleeg kalender lesgever
Lesgevers
Chocolate Academy centre
Praktische info
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Jan Vanderghote

Adviseur bakkerijsector
0476 623 596
Terug naar boven