Verdere informatie en inschrijving via : La patisserie de Noël - House of Chocolate


Lesgever Jimmy Mornet
De indrukwekkende carrière van Jimmy Mornet is gevormd door een diepe liefde voor bakken en een streven naar uitmuntendheid.
Zijn benadering van patisserie bestaat uit het mixen van traditie en moderniteit. Hij staat bekend om zijn aandacht voor detail en zijn toewijding aan het creëren van desserts die net zo mooi als heerlijk zijn.
Opleiding in het Frans


Alimento-tussenkomst
Alimento voorziet voor deze masterclass een financiële tegemoetkoming van max. €150/dag/deelnemer voor werknemers PC118/220 en voor leerkrachten bakkerij. Als de patroon (bakker/chocolatier) met de werknemer meekomt, dan geniet deze ook dezelfde voorwaarden.
Voorwaarden Alimento-tussenkomst voor deze opleidingen zie website Voorwaarden Alimento-tussenkomst

Praktisch

Referentie
IPV/242/43/220104/01
Startdatum
15/10/2024
Datums
15/10/2024, 16/10/2024
Uren
: - :
Lesgevers
Cargill Chocolate Belgium nv
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Jan Vanderghote

Adviseur bakkerijsector
0476 623 596
Terug naar boven